Проектът Мюзикъл и рок на музикантите от Б.Т.Р.  и оркестъра

...
Проектът Мюзикъл и рок на музикантите от Б.Т.Р.  и оркестъра
Коментари Харесай

Б.Т.Р. и оркестърът на театър “Константин Кисимов“ идват в Пловдив с “Мюзикъл и рок“

Проектът " Мюзикъл и рок " на музикантите от Б.Т.Р.  и оркестъра на Музикално-драматичния спектакъл " Константин Кисимов " Велико Търново идва в Пловдив на 7 август от 20.20 часа на сцената на лятно кино " Орфей ".  В програмата като солисти вземат участие фронтменът на Б.Т.Р. Атанас Пенев, Теодора Петрова, Миряна Калушкова и Гергана Стоянова, диригент е Георги Патриков, а водещ на музикалния театър е артистът Цветелин Илчев.
Прочетете още
Съвместният музикален план " Мюзикъл и рок " на Б.Т.Р. и Великотърновския спектакъл започва преди година. Досега той е показан с огромен триумф в 20 български града, а концертите са приветствали над 8000 души. Програмата включва фрагменти от обичани мюзикъли, както и безконечните шлагери на Б.Т.Р. в оркестровка за рок група и симфоничен оркестър.

През октомври тази година Б.Т.Р. ще отпразнуват 30-годишнина на групата с огромен концерт в София. За тези три десетилетия те ни подариха  13 албума, десетки шлагери и стотици концерти. В сегашен състав Атанас Пенев – вокали, Славчо Николов – китари и вокали, Иван Калфов – бас китара и вокали, и Илиян Диков – барабани, Б.Т.Р. се утвърди като една от най-значимите рок групи на България и завоюва уважението на сътрудниците и любовта на правилните фенове, които не престават да се усилват. Последното eвропейско турне на групата беше през 2019 година, когато осъществиха и серия концерти в Съединени американски щати и Канада. Освен в цяла Европа и зад Океана, българските рок музиканти са концертирали в Китай и Виетнам.

Билетите са към този момент в продажба на касата в Дома на културата „ Борис Христов “ и на място преди концерта.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР